Internet

Vigyázat! A királynő halálát felhasználó mém coinek jelentek meg! Nem képviselnek értéket!

Spread the love

Vigyázzon a mémcoinekkel! Nem képviselnek semmilyen értéket! Az úgynevezett mémcoinek nem képviselnek semmilyen valódi értéket! Csak és kizárólag a nevükkel utalnak egy aktuális eseményre. Teljesen hétköznapi dologgá vált, hogy bármi is történik a világban, valaki létrehozza azt a kriptopénzt, amely az eseménnyel kapcsolatos.

A legtöbb csak nagyon rövid ideig mutat bizonyos aktivitást, de aki kiismeri ezt a piacot, nagy pénzeket kereshet. A királynő halálhírével kapcsolatban több tucat coin keletkezett.

Ízléstelen mémcoineket és NFT-ket készítettek Erzsébet királynő halála után. A kriptopiacokat elárasztották a királynő halála után létrehozott coinok. Többségük egyértelműen átverés és jobb óvakodni tőle.

Az új tokenek, mint a Save the Queen, Queen, QuennDoge, Bridge is Down neveket kapták, hosszú a lista, amelyen az újonnan létrehozott tokenek szerepelnek.

II. Erzsébet királynő halála után negyvennél is több mémcoin jelent meg, amely kapcsolatba hozható valamilyen módon a királynővel. Több száz ugyanilyen token szintén elárasztotta a kriptopiacokat.

Az Elizabeth token alig 12 óra alatt 2,7 millió dollár értékű volument ért el. Az árfolyam 8442 százalékkal emelkedett. Mostanra 0,059931 dolláron áll.

Fontos, hogy ezek a tokenek, mint a Queen Elizabeth Ino, illetve az Elizabeth 17 000 és 204 000 dollárnyi likviditással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy igazából nincsen mögötte komoly támogatás. Igen nagy valószínűséggel egy rövid életű token, hasonlóan a Squid Games-hez, amely az elmúlt év októberében dőlt be nagyon sok átvert ember pénzével.

Az NFT piacokon már tapasztaltabbak. Az NFT piacokon 520 NFT található a RIP Queen Elizabeth projekt keretén belül, mindegyik token a királynő művészi ábrázolását tartalmazza. A gyűjtők 0,06 Ether, nagyjából 101 dollár értékű eladási volument generáltak.

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük