Intelligencia

Tudtad, hogy létezik Women in Cyber Day?

Spread the love

 

Szeptember 1-jén ünnepeljük a Nemzetközi Nők a Kiberben Nap-ot. Cheryl McGrath az Optiv Canada területi elnöke szerint sok férfi támogatja a nőket abban, hogy elkezdjenek karriert építeni számítógépes területeken.

Ez egy pozitív változás szerinte, ahhoz képest, mielőtt elkezdte a tevékenységét. A Women in Cyber Day számos országban és számos kanadai tartományban nyert elismerést. Ezen a napon ünnepeljük a nőket, akik a számítógépes területen végzik munkájukat.

A fiatal nőket arra ösztönzi, hogy vegyék fontolóra a kiberbiztonsági karriert. A szervezeteket pedig arra ösztönzi, hogy találják meg a módját, hogy hogyan tudják elérni, hogy nőkkel növeljék a csapataikat.

„Amikor elkezdtem a kiber biztonsággal foglalkozni, azt hittem, hogy tiszteletet és elismerést nyerek azzal, ha keményen dolgozom, jó csapatjátékos vagyok, és kiváló eredményeket produkálok. „Sajnos ez messze volt a valóságtól. Olyan intézményekben dolgoztam, ahol a férfi munkaadók és igazgatósági tagok másként bántak velem, mint férfitársaimmal, néha tudatosan, máskor nem, de sohasem a javára. Gyakran én voltam az egyetlen nő a szobában, akár befektetési banki területen, akár technológiai cégnél dolgoztam.

A nők számára ezen a téren a legnagyobb kihívás az, hogy gyakran nem látnak más nőket technikai, nagy hatalmú szerepekben a szervezeteken belül. Természetesen lehet jelentkezni egy belépő szintű pozícióra, és feljebb lépni, de az igazi kihívás gyakran a vezetői vagy igazgatói szinten való belépés a szervezetbe”

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük